v0.4.5 Problems

Support section for FREESCO v0.4.x

v0.4.5 Problems

Postby auda » Wed Apr 02, 2014 5:02 am

I have installed 0.4.5 on a couple of computers from a CD and have noticed a few problems:

On the freesco-0.4.5.iso CD
autorun.inf has : label=FREESCO v0.4.4
makeCD.txt has : boot-able CD using the file named freesco-044.iso
Boot the cd in standard mode install the ext2 package and the first option is c}lean install

Once installed netmon doesnt give max min and current rates, all are the same, I think the maximum.

I was pinging a local ISP to see if my vdsl connection was up after about 1min 15 sec I got this :

12 packets transmitted, 12 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 0.0/0.0/0.0 ms

but there was no network connection, shame that's fast !

Thanks Auda
User avatar
auda
Member
 
Posts: 56
Joined: Tue Aug 27, 2002 12:24 am
Location: Rangiora South Island New Zealand

Re: v0.4.5 Problems

Postby Lightning » Wed Apr 02, 2014 7:57 pm

Either download FREESCO again from Sorceforge for the CD version or for any system that is already installed you can upload a new ramdisk using
Code: Select all
cd /boot
rm ramdisk
snarf  lewys-spot.dyndns.org/tmp/ramdisk
lilo  #if running on ext2
lilo
sync
reboot

The above link will only be in place for a week or so until the mirrors are updated.
If you are afraid that you might make a mistake. The chances are high that you will never learn anything.
User avatar
Lightning
FREESCO GOD !!
 
Posts: 12079
Joined: Wed Nov 14, 2001 6:50 am
Location: Oregon, USA

Re: v0.4.5 Problems

Postby auda » Fri Apr 04, 2014 4:06 am

Many thanks netmon is now working correctly I haven't tried ping yet

Auda
User avatar
auda
Member
 
Posts: 56
Joined: Tue Aug 27, 2002 12:24 am
Location: Rangiora South Island New Zealand


Return to FREESCO Support for v0.4.x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron